.

Niles zorgt er voor dat je je hele huis met een app kan bedienen. Je woning wordt een slimme woning

Digitale innovatie zorgt voor een dagelijks groeiende behoefte naar meer gemak en meer comfort. Talloze smarthome innovaties vereenvoudigen ons leven in en rond ons huis. Helaas dienen deze vaak één doel en sluiten deze niet goed op elkaar aan of zijn ze gewoonweg niet toegankelijk. Niles vindt dat iedereen het comfort van een goed geïntegreerd slim huis verdient. Niles helpt mensen van a tot z aan een volwaardig functionerend slim huis. Niles vervult jouw persoonlijke smart home wensen.

Een gepersonificeerde slimme woning is een comfortabeler woning. Zo maar een paar voorbeelden:

Jouw slimme woning, schakelt individuele verlichting of groepen verlichting aan volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Ben je in de keuken dan gaat het licht automatisch aan, verlaat je de keuken dan dimt het licht of schakelt de verlichting uit. Schakel je de televisie aan, dan dimt het licht in de woning. Ga je naar boven om te slapen schakelt het licht een kwartier later beneden uit en het licht boven gaat direct aan. Het alarmsysteem in de zones beneden wordt aangezet en de verwarming gaat op nachtstand. 

Kom je thuis na een lange reis, dan zet je vanaf Schiphol de verwarming vast aan. Zodra je de oprit oprijdt schakelt de verlichting in huis aan en wordt het alarmsysteem gedeactiveerd.

Wanneer de jaarafrekening energie in de bus valt, dan check je met de app of de meterstanden en het berekende verbruik klopt.

Niles verhoogt het welbehagen in je woning. Altijd geldt: jij bent in control. Jij bepaalt de logica van elk lichtpunt, elke verwarmingstand en jouw behoeften rondom veilig wonen en toegang tot de woning.

.

Niles beveiligt je woning optimaal. Uiteraard zijn alle normale beveiliging functies in het systeem geïntegreerd, maar Niles is daarnaast heel flexibel te programmeren. Het hele systeem is gepersonaliseerd en bedienbaar met de app op telefoon of tablet.

Het systeem schakelt automatisch in bij het verlaten van de woning en schakelt uit bij benadering van de woning. Bij benadering gaan tevens de rolluiken open en lichten aan. Je komt in een huis waarin alles het doet vanaf het moment dat je de woning verliet.

Niles gebruikt uiteraard verschillende zones in je huis die allen onafhankelijk van elkaar instellingen meekrijgen, zoals jij die wilt. Niles sensoren detecteren beweging, temperatuur, luchtvochtigheid en rook en zijn zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, zonder boren en frezen.

Alarmering gaat zoals jij dit instelt. Een alarmsignaal dat afgaat, lichten die aan en uit gaan, deuren die worden afgesloten of geopend, beelden op je telefoon of tablet of een melding bij de meldkamer. Alles kan, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Het Niles alarmeringssysteem is onderdeel van de totale Niles oplossing, van jouw slimme woning. Met Niles bespaar je dus flink op uitgaven om je woning te beveiligen.

.

De inrichting van je slimme huis vergt even wat nadenken. Wat zijn en hoe bereik je de optimale instellingen van jouw huis. Uiteraard helpen wij je daarbij.

Het voordeel voor jou zelf is dat je je bewust wordt van je eigen gedrag en daarmee het energieverbruik van je woning. Onze app verschaft je ook inzicht in je verbruik. Daarnaast kan je natuurlijk met je app alle apparatuur en installaties op afstand in en uitschakelen. 

Vanaf je vakantieadres kan je de verwarming iets opendraaien, wanneer je op het journaal hoort dat het hard gaat vriezen, of andersom, je verwarming geheel uitschakelen vanaf Schiphol, wanneer je dit bent vergeten.

Bewustwording en inzage in je energieverbruik zorgt gemiddeld voor 10-15% besparing op de energiekosten. Zo verdien je de investering in je slimme woning snel terug.

.

Digitale innovatie zorgt voor een dagelijks groeiende behoefte naar meer gemak en meer comfort.Talloze smarthome innovaties vereenvoudigen ons leven in en rond ons huis. Helaas dienen deze vaak één doel en sluiten deze niet goed op elkaar aan of zijn ze gewoonweg niet toegankelijk. Niles vindt dat iedereen het comfort van een goed geïntegreerd slim huis verdient. Niles helpt mensen van a tot z aan een volwaardig functionerend slim huis. Niles vervult jouw persoonlijke smart home wensen.

Niles is de enige oplossing die alle bestaande oplossingen voor een slimme woning integreert in één apparaat. Deze slimme huiscomputer wordt in je meterkast geïnstalleerd. Niles kan onbeperkt worden uitgebreid met nieuwe oplossingen voor jouw apparatuur en de installaties in jouw woning.

Wanneer je geen techneut bent, maar wel de voordelen ziet van een slimme woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met jou maken we een inrichtingsplan voor jouw woning. Wij houden rekening met jouw (gezins-) behoeften en kiezen samen met jou de oplossingen.

Daarna schrijven wij een plan met scenario’s voor jouw woning en hangen hieraan een prijskaartje. Dit doen we vrijblijvend en gratis. Alsjeblieft!

.

Niles installeert de apparatuur bij je thuis. Niles programmeert jouw keuzes en scenario’s voor verlichting, bediening en beveiliging. Dit is maatwerk, maar zit al in de prijs inbegrepen die je voor het systeem betaalt.

Daarnaast legt Niles uit hoe je app werkt en hoe je die kunt bedienen. Bij hulp staat onze helpdesk klaar en die helpt je direct op afstand en net zolang totdat het probleem is verholpen.

Voor nieuwe instellingen of andere scenario’s kan je ook bij de helpdesk terecht.

Niles komt met een jaarlijks onderhoudsabonnement. Wanneer je dit abonnement afneemt is alle hulp, of het gaat om aanpassingen van de oplossingen en scenario’s of storingen, gratis!

.

Nieuwe woningen/appartementen

Ben je aan het bouwen of ga je bouwen? Bedenk dan goed dat je bouwt voor een langere periode, met het systeem van Niles is je huis klaar voor de toekomst en zal het ook met je mee kunnen groeien door het specifieke systeem dat wij voor je getest en gekozen hebben. Het is goedkoper dan je denkt! 

Doordat wij besparen op de traditionele installatiekosten verdient het systeem zichzelf terug. Er hoeven in je huis slechts een paar slimme schakelaars te komen in plaats van meerdere inbouwschakelaars per ruimte en dat scheelt frezen en meters leiding. Een smart schakelaar kan overal, zonder dat er leidingen achter geplaats worden. Je bent dus extreem flexibel nu en in de toekomst, of en waar je schakelaars wilt hebben. Met Niles bespaar je op de traditionele installatie. Je hebt dus geen meerkosten, maar wel een slimme woning! 

Bestaande woningen/appartementen

Niles is zo gemaakt dat het ook in een bestaande woning kan worden toegepast! Door kleine modules en het draadloze systeem verander je in een dag je woning naar een slim huis, van alle gemakken voorzien, met als voordeel dat het extra veilig is en ook nog energie bespaart! De kosten afgezet tegen de kosten van traditionele alarmerings- en toegangssystemen vallen reuze mee!