We leven allemaal in een huis, de ene groot, de andere wat kleiner. De ene wil juist in het centrum wonen en de volgende woont juist weer liever achteraf maar één ding blijft gelijk. We komen 's avonds allemaal thuis in ons eigen huis.

Op het werk en in de auto; overal moet alles steeds efficiënter en automatischer. Als je in de regen rijdt gaan de ruitenwissers vanzelf aan en zelfs zichzelf inparkerende auto's is al geen bijzonderheid meer. Maar als we dan thuis komen, dan is dat ons huis en gaat de tijd sneller dan het huis.

Hoe fijn zou het zijn als het huis met je mee denkt en weet of het regent, weet of de zon schijnt, het doorheeft of je wel of misschien juist niet thuis bent. Dit alles is nu met het Niles systeem mogelijk. En het mooiste is nog dat het juist achteraf ingebouwd kan worden in uw bestaande woning.

Loop nu eens naar de auto en denk eens aan de auto die je 15 jaar geleden had, alle zaken die nu automatisch gaan of met afstandsbediening kunnen nu ook in uw huis gebouwd worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Related Posts